36ste Groninger Studentencabaret Festival

Jochem Myjer en Theo Maassen zullen je vertellen dat er niets boven Groningen gaat! Het zijn slechts twee van de grote cabaretnamen, die aan het begin van hun carrière naar het noorden afreisden om huiswaarts te keren als winnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival. De rest is geschiedenis.

  

Hoewel het nu nog ver weg lijkt, komt het 36ste Groninger Studenten Cabaret Festival er weer aan! Zaterdag 14 januari 2023 zal Ons Dorpshuis in Annen weer voltreden met publiek voor een avond vol vermaak. Hier gaat natuurlijk wel een boel aan vooraf, waarbij de deelnemers tot in de puntjes worden klaargestoomd om het grote podium te betreden.

Na een intensief traject waarin zij begeleid en gecoacht worden door ervaren mensen uit het vak, gaan de drie finalisten van de editie 2022 op tournee door het hele land, te beginnen in Annen. Geniet van het cabaret van de toekomst en laat u verrassen door de verscheidenheid aan optredens! Vol = vol !


Wanneer: Zaterdag 14 januari 2023

Zaal open: 19:00 uur

Aanvang: 20:00 uur

Prijs: € 12,50

Vrienden van "Ons Dorpshuis": €2,50

Zie ook: www.gscf.nlDit zijn de finalisten die ieders een prachtige voorstelling geven in Annen!

36e Groninger Studenten Cabaret Festival

Vrienden van Ons Dorpshuis betalen slechts €2,50, overige belangstellenden betalen €12,50.

Profiteer nu, want een lidmaatschap van Ons Dorpshuis is €7,50 per jaar. Dus dit is uw kans om lid te worden van Ons dorpshuis, indien u dit nog niet bent.

Kom, kijk, lach en geniet!

Indien meerdere kaarten besteld, dan graag ook overige namen vermelden in onderstaande vak "Opmerking over de bestelling" (ivm controle lidmaatschap). Betaling is contant aan de deur.

€ 2,50

  • Uitverkocht