Info Kaarten bestellen

De voorstellingen die u op deze website ziet staan, zijn voor iedereen toegankelijk. Onze insteek is om ieder jaar een gevarieerd programma samen te stellen. We hopen dan ook dat er iets tussen zit, wat u leuk vindt.

Vrienden van "ons Dorpshuis" kunnen kaarten van voorstellingen, die georganiseerd zijn door ons Dorpshuis, tegen een zeer gereduceerd tarief verkrijgen.

Kaarten bestellen

  • U kunt de kaarten onderaan op deze pagina bestellen. De betaling kan op de dag van de voorstelling.
  • U komt de maandagavond voorafgaand aan de voorstelling naar "Ons Dorpshuis" tussen 19.00 en 19.30 uur. U kunt de kaarten daar verkrijgen.

Hoe wijzen wij kaarten toe?

U kunt op elk moment kaarten reserveren voor alle door "Ons Dorpshuis" aangeboden voorstellingen, waarbij onze vrienden deze kaart tegen een zeer gereduceerd tarief kunnen kopen. Hierbij geldt dat we een toegangskaart toekennen op basis van binnenkomst van de ontvangen reservering. Het aantal beschikbare kaarten per voorstelling kan verschillen, dit naar aanleiding van de inrichting en opstelling van de zaal. Normaal gesproken kunnen wij maximaal 140 kaarten uitgeven.

Betaling van kaarten?

De kaarten die op de maandagavond gekocht worden, dienen direct afgerekend te worden. Kaarten die via internet besteld worden dienen op de avond van de voorstelling betaald te worden. U kunt bij ons helaas niet pinnen.

Afzeggen, niet komen opdagen?

Natuurlijk kan het voorkomen dat er een dringende reden is waarom u de voorstelling niet kunt bezoeken. Geeft u dit graag zo snel mogelijk aan ons door. Als wij uw kaart alsnog aan een ander kunnen verkopen, krijgt u uw geld terug. Lukt dit niet, dan kunnen wij de kaart(en) niet restitueren. Indien u een kaart via onze site heeft besteld en niet op komt dagen, houden wij ons het recht voor, u de toegangsprijs alsnog in rekening te brengen.

Herinneringsmail

Wij bieden de mogelijkheid om toegevoegd te worden aan het bestand "herinneringsmail". Deze groep krijgt ca. twee weken voor de voorstelling een bericht dat er een voorstelling plaats gaat vinden. Om toegevoegd te worden aan deze “herinneringsmail” kunt u dit kenbaar maken door “op de hoogte te blijven van nieuwtjes” in te vullen. Dit staat onder het kopje “voorstellingen”. U kunt op elk moment kaarten reserveren voor alle, door "Ons Dorpshuis" aangeboden voorstellingen. Deze staan onderaan op deze pagina. Zonder tegenbericht liggen de kaarten op de avond van de voorstelling voor u klaar.


Direct kaarten bestellen