33ste Groninger Studentencabaret Festival

Jochem Myjer en Theo Maassen zullen je vertellen dat er niets boven Groningen gaat! Het zijn slechts twee van de grote cabaretnamen, die aan het begin van hun carrière naar het noorden afreisden om huiswaarts te keren als winnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival. De rest is geschiedenis.

 

Vorig jaar riepen we jullie op (klein) kinderen en kennissen op deze bijzondere voorstelling te wijzen. We wilden graag extra stoelen bijzetten. Dat hebben we geweten. We waren uitverkocht. Als absolute winnaar kwam Henk Overdijk uit de Finale. Hij nam niet alleen de Juryprijs, maar ook de Persoonlijkheids- en de Publieksprijs mee naar huis. Melise Yazgili en Tijmen Dokter hebben ook overtuigend hun plek in de finale bemachtigd en daarna ook in Annen een geweldig optreden verzorgd.

De deelnemers aan de 33e editie van dit geheel door studenten georganiseerde festival, proberen hun grappen nu nog uit voor de spiegel op hun studentenkamer of aan de bar in hun stamkroeg.

 

Na een intensief traject waarin zij begeleid en gecoacht worden door ervaren mensen uit het vak, gaan de drie finalisten van de editie 2019 op tournee door het hele land, te beginnen in Annen. Geniet van het cabaret van de toekomst en laat u verrassen door de verscheidenheid aan optredens! Vol = vol !


Wanneer: Zaterdag 11 januari 2020

Aanvang: 20:00 uur

Prijs: € 12,50

Vrienden van "Ons Dorpshuis": €2,50

Zie ook: www.gscf.nlDe winnaar van het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival is bekend! Teun van den Elzen heeft op vrijdag 15 november de juryprijs van het GSCF in ontvangst mogen nemen. De jury was deze finale verrast over het talent. ‘’Teun van den Elzen durft zijn kwetsbaarheid te laten zien waarin hij ook zichzelf niet spaart’’.

 

De finalisten gaan nu op tour door Nederland om nog meer publiek te overtuigen van hun talent. Vanaf 11 januari treden zij op in de volgende steden: Annen, Panningen, Utrecht, Oosterhout, Amsterdam, Drachten, Vlaardingen, Hoogwoud, Maastricht, Groningen, Veldhoven, Hoofddrop, Den Bosch, Dronten, Beverwijk, Rotterdam, Enschede, Tilburg, Den Haag, Bergeijk en Arnhem. (tja, en daar staat Annen toch maar mooi weer bij!!)  

Wanneer: Zaterdag 11 januari 2020

Aanvang: 20:00 uur