Archief

Archief · 11. januari 2019
Het is weer zover: de Finalistentour van het GSCF komt eraan! Na een spetterende finale in de Groninger Stadsschouwburg op 16 november 2018, staan de drie finalisten Henk Overdijk, Melise Yazgili en Tijmen Dokter te trappelen om de rest van Nederland te overtuigen van hun talent. En waar beginnen ze............in ANNEN!!!!!

Archief · 19. december 2018
Beste lezer(es), In Annen draaien op dit moment twee koffieochtenden per maand. De 2e maandagochtend van de maand wordt deze georganiseerd door het dorpshuisbestuur en de 4e maandagochtend wordt georganiseerd door Impuls. Vanuit het dorpshuis hebben we dit met veel plezier gedaan, maar Impuls gaat de organisatie van beide koffieochtenden vanaf januari op zich nemen en de koffieochtenden gaan verder als Huiskamer met ondersteuning van vrijwilligers. De 4e ochtend blijven het themabijeenkomsten

Archief · 17. oktober 2018
De historische vereniging organiseert een wandeltocht door het dorp met een knipoog naar het verleden. Tijdens deze wandeling, die in groepjes gemaakt kan worden, komt men verschillende opdrachten tegen die allen te maken hebben met de geschiedenis van ons dorp en die zowel voor de volwassenen als de kinderen leuk en interessant zijn.

Archief · 25. september 2018
Een zoektocht naar liefde, schoonheid, overwinning, eigenwaarde en vooral plezier!! Het zijn de ingrediënten die garant staan voor een gezellige avond waar nog lang over nagepraat kan worden. U kunt dit meemaken als u zaterdagavond 13 oktober naar “Ons Dorpshuis” komt ....

Archief · 19. september 2018
Na een jaar te hebben gewerkt met een nieuw bestuur en nieuwe inzichten hebben we de indruk , gezien de vele positieve reacties, dat we de juiste weg zijn ingeslagen. We zijn verheugd u/jullie uit te mogen nodigen

Archief · 22. juni 2018
Anne Schreur zal op 25 juni vanaf 09:30 uur tijdens de koffie-ochtend Plus in "Ons Dorpshuis" een workshop valtechnieken verzorgen. Schreur is docent bij Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO). Zij zal de bezoekers vertellen over valpreventie en oefeningen laten zien. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen en om mee te doen.

Archief · 09. juni 2018
Impuls, Zwembad de Borghoorns en Ons Dorpshuis organiseren voor de derde maal een gezellige koffieochtend in (bij) het Zwembad. Vrij toegankelijk! Voor de liefhebbers houdt Patricia Dijkema een rondleiding bij het zwembad.

Archief · 18. april 2018
Patricia Dijkema van zwembad De Borghoorns wil kijken of er belangstelling is voor een koffieochtend in het zwembad.

Archief · 09. april 2018
‘In ‘Tachtig Tammo!’ neemt troebadoer Jan Henk de Groot je mee naar Westerdiepsterdallen, het kleinste dorp van Nederland, waar het kampvuur brandt, de wijn rijkelijk vloeit en de tijd lijkt stil te staan.

Archief · 01. april 2018
De zwemabonnementen van Zwembad de Borghoorns kunnen dit jaar niet meer in de voorverkoop worden opgehaald bij het zwembad. Maar Ons Dorpshuis en het zwembad willen toch nog een mogelijkheid bieden op maandagmorgen 10:00 in " Ons Dorpshuis".

Meer weergeven