Archief

Rabobank Clubsupport
Archief · 15. oktober 2019
Gisteravond mochten we als bestuur van "Ons Dorpshuis"maar liefst een cheque ontvangen van € 542,96. Aan het eind van de avond werd ons verteld dat iedereen nog € 100,00 extra krijgt. We willen de Rabobank bedanken voor deze mooie actie!!

De Beatbrokers zaterdag 5 oktober
Archief · 26. september 2019
Het seizoen 2019-2020 start met een muziekoptreden van de Beatbrokers uit Annen. *Jan de Wilde - saxofoon, dwarsfluit en mondharmonica *Attie Kremer - percussie *Walter Dussel - contrabas en basgitaar *John van Enst - gitaar *Jaap Wieringa - zang en gitaar. Musici die hun sporen individueel ruimschoots hebben verdiend in de jazz-, blues- en popmuziek.

Opening plein
Archief · 21. september 2019
Vrijdagmiddag 20 september is onder grote belangstelling het plein geopend!

Doe dag zaterdag 15 juni
Archief · 19. juni 2019
Start aanpassing terrein rond de sporthal Annen. Na een lange voorbereiding, overleg met Gemeente Aa en Hunze en diverse verenigingen was zaterdag 15 juni de officiële start van de aanpassing van het terrein rond de sporthal in Annen. Namens de gemeente gaf wethouder dhr. Henk Heijerman het “startschot” door een bord te onthullen.

Anneke
Archief · 01. mei 2019
Het heeft de Koning behaagd om ons bestuurslid en tevens onze “duizendpoot” Anneke te verrassen met een lintje en haar te benoemen als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Wat is het je gegund, lieve Anneke!! Van harte gefeliciteerd!!

Terrein Dorpshuis/ Sporthal
Archief · 29. maart 2019
De kop is eraf!! Begin van deze maand is een begin gemaakt met de aanpassing van het voorterrein van het Dorpshuis / Sporthal. In eerste instantie is het groen in en rond het terrein gerooid. Vervolgens is met de bestrating van de fietsenstalling bij de voetbalvereniging gestart. Gelijk daarna wordt het terras aan de achterzijde van het Dorpshuis aangelegd. Om de overlast te beperken zal de volgende fase starten na de Sport en Spelweek. Begin juni zullen de werkzaamheden dan worden hervat.

Jaarconcert Drenthina op zaterdag 6 april om 20.00 uur
Archief · 26. maart 2019
Op zaterdag 20 april is er weer de jaarlijkse uitvoering van Drenthina.

Archief · 11. januari 2019
Het is weer zover: de Finalistentour van het GSCF komt eraan! Na een spetterende finale in de Groninger Stadsschouwburg op 16 november 2018, staan de drie finalisten Henk Overdijk, Melise Yazgili en Tijmen Dokter te trappelen om de rest van Nederland te overtuigen van hun talent. En waar beginnen ze............in ANNEN!!!!!

Archief · 19. december 2018
Beste lezer(es), In Annen draaien op dit moment twee koffieochtenden per maand. De 2e maandagochtend van de maand wordt deze georganiseerd door het dorpshuisbestuur en de 4e maandagochtend wordt georganiseerd door Impuls. Vanuit het dorpshuis hebben we dit met veel plezier gedaan, maar Impuls gaat de organisatie van beide koffieochtenden vanaf januari op zich nemen en de koffieochtenden gaan verder als Huiskamer met ondersteuning van vrijwilligers. De 4e ochtend blijven het themabijeenkomsten

Archief · 17. oktober 2018
De historische vereniging organiseert een wandeltocht door het dorp met een knipoog naar het verleden. Tijdens deze wandeling, die in groepjes gemaakt kan worden, komt men verschillende opdrachten tegen die allen te maken hebben met de geschiedenis van ons dorp en die zowel voor de volwassenen als de kinderen leuk en interessant zijn.

Meer weergeven