Vocaal Kwartet Valse Wichter

Valse Wichter is een vocaal vrouwenkwartet bestaande uit Ans Koster, Ria Moorlag, Olga Schoonheim en Marlie Wabeke en staat sinds 1994 op de planken. Het heeft zich ontwikkeld van een aanvankelijk louter klassiek zingende groep tot een cabaretesk gezelschap sterke vrouwen die ondanks hun moderne, onafhankelijke uitstraling op zoek blijven naar eeuwigdurende liefde, misschien zelfs in de vorm van een man.

Het kwartet Valse Wichter beziet samen met het publiek de wereld en de tijd van nu. Als een soort moderne heksen proberen de Wichter met kunst- en vliegwerk het bestaan naar hun hand te zetten, wat leidt tot hilarische en ontroerende momenten. Het is een zoektocht naar liefde, schoonheid, overwinning, eigenwaarde en vooral plezier.

Het viertal ontdekt dat breken met het oude en kiezen voor iets nieuws het leven meer dan waard maakt. Vanaf het perron de trein in, op weg naar de pure natuur, maar ook naar de botoxkliniek en het café. Liederen en liedjes vormen het voornaamste bestanddeel van de voorstelling. Ze willen niets liever dan u, het publiek, èn zichzelf een plezierige avond bezorgen.

Het wordt uiteindelijk een feest waaraan iedereen mee moet doen.   


Wanneer: Zaterdag 13 oktober 2018

Aanvang: 20:00 uur

Prijs: € 7,50

Vrienden van "Ons Dorpshuis": €2,50

Meer info: www.valsewichter.nl