Nieuws

Nieuws · 08. maart 2020
Vanwege nieuwe maatregelen tegen verspreiding coronavirus in Nederland-------------------------------------------------------- Bevings van WAARK is een bijzondere voorstelling over het onderwerp dat alle Groningers bezighoudt: de gaswinning en de akelige gevolgen. Ach nee, niet weer over het gas, het gaat over de mensen die er op léven. Hoe voelt het om Groninger te zijn? Om de grond onder je voeten weg te voelen zakken, gegijzeld te worden door de zucht naar gas?

Nieuws · 18. februari 2020
Woensdagavond 4 maart is de jaarlijkse vergadering van “Ons Dorpshuis”. Aanvang van de avond is om 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom op deze vergadering. Naast de zakelijke punten kijken we terug op een succesvol jaar en blikken we al vast vooruit op het komende jaar dat weer bol zal staan van informatieve en culturele activiteiten. Koffie, een hapje en drankje zal deze avond niet ontbreken ❗️Zet vast op de kalender: woensdag 4 maart, jaarvergadering “Ons Dorpshuis”‼️

Nieuws · 29. januari 2020
“Ons Dorpshuis” dee vrijdagaovond 24 jannewaori ok met aan de ‘Streektaoltied’ die organiseerd wör deur de vrijwilligers van het ‘Huus van de Taol’ in de gemèeinte Aa en Hunze. Met de zeuvende pries gunnen ze weer naor hoes. Der deden 26 groepen met. Niet gek toch?

Nieuws · 15. januari 2020
Bevings van WAARK is een bijzondere voorstelling over het onderwerp dat alle Groningers bezighoudt: de gaswinning en de akelige gevolgen. Ach nee, niet weer over het gas, het gaat over de mensen die er op léven. Hoe voelt het om Groninger te zijn? Om de grond onder je voeten weg te voelen zakken, gegijzeld te worden door de zucht naar gas? Met een requiem voor de slachtoffers geeft WAARK een stem aan de heftige, maar niet altijd zichtbare emoties van de bewoners.

Nieuws · 16. december 2019
De winnaar van het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival is bekend! Teun van den Elzen heeft op vrijdag 15 november de juryprijs van het GSCF in ontvangst mogen nemen. De jury was deze finale verrast over het talent. ‘’Teun van den Elzen durft zijn kwetsbaarheid te laten zien waarin hij ook zichzelf niet spaart’’.

Nieuws · 01. december 2019
Kerstconcert m.m.v. Drenthina en d’Anner zangoelen. De succesvolle samenwerking tussen Drenthina en een koor wordt ook dit jaar weer voortgezet. Dit jaar een volledige Anner bezetting. Met dit gezamenlijke feestelijke kerstconcert van Drenthina en d’Anner Zangoelen wil “Ons Dorpshuis” u ook in 2019 in de sfeer brengen van warmte, respect en saamhorigheid.

Nieuws · 11. november 2019
Toneelvereniging Advendo viert op 22, 23, 29 en 30 November 2019 haar 150 jarig jubileum!

Nieuws · 26. oktober 2019
Gronings en Drents is toch eigenlijk de huistaal in “Ons Dorpshuis”. Ietjes verder van huis maar toch letterlijk te volgen zal het Twentsche Gezelschap Gewoon Aans ons vermaken met de Twentsche Revue. Ze spelen inmiddels al drie jaar met succes in alle grote theaters in Twente en de Achterhoek. Alweer toe aan de derde voorstelling! In deze nieuwe productie gaan ze op zoek naar erkenning, herkenning en liefde. Door aanleg van glasvezel komen lang vergeten schatten tevoorschijn. Zullen in het

Nieuws · 26. oktober 2019
Vrijdag 1 november is er weer klaverjassen in het Dorpshuis.

Nieuws · 17. oktober 2019
De Historische Vereniging van Annen organiseert een wandeltocht door het dorp met een knipoog naar het verleden. Tijdens deze wandeling, die in groepjes gemaakt kan worden, komt men verschillende opdrachten tegen die allen te maken hebben met de geschiedenis van ons dorp en die voor zowel de volwassenen als de kinderen leuk en interessant zijn. Tevens kan er onderweg worden genoten van een versnapering.

Meer weergeven