Nieuws

Nieuws · 12. november 2018
Advendo staat voor een heerlijke toneelavond met veel hilarische situaties. Op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december 2018, speelt Toneelvereniging ADVENDO het blijspel “ Onrust in het rusthuis” , geschreven door Henk Roede. Een week geleden is een nieuw bejaardentehuis geopend. Alles loopt nog niet op rolletjes, gelukkig zijn er dan ook nog maar drie bewoners aanwezig.

Nieuws · 18. september 2018
Een warm welkom door maar liefst drie mannen, een sfeervol ingerichte zaal van het dorpshuis en achttien zeer enthousiaste standhouders. Het waren de ingrediënten voor een zeer geslaagde eerste Ladies Night, georganiseerd door het bestuur van “Ons Dorpshuis” in Annen.

Nieuws · 13. september 2018
Zaterdag 22 september is er weer de kaart- en sjoel avond.

Nieuws · 08. augustus 2018
Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Natuurlijk doet ook "Ons Dorpshuis"mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Van dinsdag 4 t/m woensdag 19 september 2018 mogen leden van Rabobank Assen en Noord- Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs.