Nieuws

Gezellige jaarwisseling en een gelukkig 2022!
Nieuws · 29. december 2021
Wij wensen iedereen een gezellige jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2022! Bestuur "Ons Dorpshuis"

Fijne Kerstdagen!
Nieuws · 23. december 2021
Lieve mensen, als bestuur van "Ons Dorpshuis" wensen wij u allen fijne Kerstdagen! Henk, Gea, Anneke, Betsy, André en Klaas.

Corona protocol
Nieuws · 30. november 2021
CORONA UPDATE PER 28 NOVEMBER Het aantal coronabesmettingen is nog nooit zo hoog geweest als in de laatste weken. Om de druk op de zorg te ontlasten heeft de regering besloten vanaf 28 november een ‘avondlock-down’ in te voeren. Wat dat betekent voor dorps- en buurthuizen vind je in deze update. Regels voor dorps- en buurthuizen Op 29 november hebben Sociaal Werk Nederland en LSA Bewoners overleg gehad met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Er

Kerstconcert op 18 december gaat niet door!
Nieuws · 28. november 2021
Beste mensen, door coronamaatregelen hebben we moeten besluiten dat het kerstconcert op 18 december niet doorgaat. Dit in goed overleg met muziekvereniging Drenthina en Josien Bakker.

Mensen bedankt!!
Nieuws · 16. november 2021
Dankjewel lieve mensen die op "Ons Dorpshuis" hebben gestemd. Maar liefst € 717,92 mochten wij als bestuur in ontvangst nemen van de Rabobank ClubSuppport. Een prachtig bedrag waar we mooie dingen van kunnen doen in het Dorpshuis!

Veilig en gezond op weg met 'Het Nieuwe Fietsen' in Aa en Hunze
Nieuws · 06. november 2021
Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert voor inwoners (60+) van de gemeente Aa en Hunze de workshop ‘Het Nieuwe Fietsen’. Ook de ervaren fietser merkt weleens dat het fietsen anders is geworden. Het fietsen met de e-bike gaat sneller en het verkeer wordt drukker en ingewikkelder. Centraal staat hoe de deelnemers ervoor kunnen zorgen dat zij zich veilig voelen op de fiets en nog heel lang kunnen blijven fietsen.

Vrijdag weer klaverjassen!
Nieuws · 05. november 2021
De eerste vrijdag van de maand is het zover! We gaan weer klaverjassen in “Ons Dorpshuis”. Komende vrijdag is het 5 november en tevens de eerste vrijdag van de maand. De inschrijving vindt plaats vanaf 19.00 uur, start van het klaverjassen is 19.30 uur. Inleg is €2.50 p.p. Iedereen is welkom!! Denk eraan om uw Corona toegangsbewijs (CTB) mee te nemen.

Zaterdag 30 oktober Kleintje Annermarkt
Nieuws · 19. oktober 2021
De Historische Vereniging van Annen organiseert een wandeltocht door het dorp met een knipoog naar het verleden. Tijdens deze wandeling, die in groepjes gemaakt kan worden, komt men verschillende opdrachten tegen die allen te maken hebben met de geschiedenis van ons dorp en die voor zowel de volwassenen als de kinderen leuk en interessant zijn. Tevens kan er onderweg worden genoten van een versnapering.

Stem op "Ons Dorpshuis" tijdens Rabo ClubSupport 2021
Nieuws · 05. oktober 2021
De Rabobank keert jaarlijks een deel van de winst uit aan maatschappelijke instellingen, waaronder "Ons Dorpshuis". Leden van de bank bepalen tijdens een online verkiezing hoeveel geld er aan de deelnemende organisaties wordt uitbetaald. Hoe meer stemmen, hoe groter het bedrag is dat wordt uitbetaald aan de organisatie. Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van u / jou? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport Stemmen vóór 25 oktober

We kijken terug op twee prachtige voorstellingen
Nieuws · 27. september 2021
We kijken terug op twee prachtige voorstellingen van de natuurfilm HABITAT! Dankjewel Henk en Janetta. Wij hopen dat jullie in de toekomst nog heel veel mooie films mogen maken, succes!!

Meer weergeven