Nieuws

Nieuws · 19. september 2018
Na een jaar te hebben gewerkt met een nieuw bestuur en nieuwe inzichten hebben we de indruk , gezien de vele positieve reacties, dat we de juiste weg zijn ingeslagen. We zijn verheugd u/jullie uit te mogen nodigen

Nieuws · 18. september 2018
Een warm welkom door maar liefst drie mannen, een sfeervol ingerichte zaal van het dorpshuis en achttien zeer enthousiaste standhouders. Het waren de ingrediënten voor een zeer geslaagde eerste Ladies Night, georganiseerd door het bestuur van “Ons Dorpshuis” in Annen.

Nieuws · 13. september 2018
Maandag 8 oktober is er weer onze koffieochtend in "Ons Dorpshuis". Deze zijn op de tweede maandag van de maand van 09.30 tot ca. 11.30 uur.

Nieuws · 13. september 2018
Zaterdag 22 september is er weer de kaart- en sjoel avond.

Nieuws · 08. augustus 2018
Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Natuurlijk doet ook "Ons Dorpshuis"mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Van dinsdag 4 t/m woensdag 19 september 2018 mogen leden van Rabobank Assen en Noord- Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs.