Nieuws

Nieuws · 15. februari 2019
Huiskamer Plus in Ons Dorpshuis met liedjes uit de tijd van Ot en Sien op originele platenspeler met hoorn!! Impuls organiseert in het dorpshuis in Annen elke 4-de maandagochtend van de maand een Huiskamer Plus. Het is een inloopochtend, dus iedereen mag komen. U bent maandagochtend 25 februari welkom om 9.30 uur in het dorpshuis aan de Kruisakkers 36A in Annen. Deze ochtend worden er plaatjes gedraaid met liedjes uit de tijd van Ot en Sien. Hiervoor wordt een antieke platenspeler met hoorn

Nieuws · 08. februari 2019
Zaterdag 23 februari is er weer de kaart- en sjoel avond.

Nieuws · 07. februari 2019
Als kind was ze gek op de blues van Cuby & The Blizzards. Later tijdens haar zangstudie aan het conservatorium van Groningen ontstond de liefde voor vocale jazz. De liefde voor het Drents was daarbij altijd aanwezig. Martijje is geboren en opgegroeid in Grolloo. Het Drents is haar vertrouwd en in die taal heeft ze ook haar muzikale weg gevonden.

Nieuws · 04. februari 2019
Wildernis in Drenthe laat zien dat wildernisbeleving in Drenthe zeker tot de mogelijkheid behoort. De film illustreert op niet misverstaande manier dat de provincie een schat aan natuurschoon heeft waarin door vele soorten dieren, planten en insecten uitbundig wordt geleefd.

Nieuws · 11. januari 2019
Het is weer zover: de Finalistentour van het GSCF komt eraan! Na een spetterende finale in de Groninger Stadsschouwburg op 16 november 2018, staan de drie finalisten Henk Overdijk, Melise Yazgili en Tijmen Dokter te trappelen om de rest van Nederland te overtuigen van hun talent. En waar beginnen ze............in ANNEN!!!!!

Nieuws · 19. december 2018
Woensdagavond was er de generale repetitie van het kerstconcert. Na het succes van het kerstconcert, orkest in samenwerking met koor, wil het dorpshuis ook in 2018 u in de sfeer brengen van warmte, respect en saamhorigheid. Bekende, nieuwe, gedragen maar ook lichte nummers staan garant voor een geweldige start van de kersttijd.

Nieuws · 21. november 2018
Advendo staat voor een heerlijke toneelavond met veel hilarische situaties. Op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december 2018, speelt Toneelvereniging ADVENDO het blijspel “ Onrust in het rusthuis” , geschreven door Henk Roede. Een week geleden is een nieuw bejaardentehuis geopend. Alles loopt nog niet op rolletjes, gelukkig zijn er dan ook nog maar drie bewoners aanwezig.

Nieuws · 18. september 2018
Een warm welkom door maar liefst drie mannen, een sfeervol ingerichte zaal van het dorpshuis en achttien zeer enthousiaste standhouders. Het waren de ingrediënten voor een zeer geslaagde eerste Ladies Night, georganiseerd door het bestuur van “Ons Dorpshuis” in Annen.

Nieuws · 08. augustus 2018
Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Natuurlijk doet ook "Ons Dorpshuis"mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Van dinsdag 4 t/m woensdag 19 september 2018 mogen leden van Rabobank Assen en Noord- Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs.