37ste Groninger Studentencabaret Festival uitverkocht

Jochem Myjer en Theo Maassen zullen je vertellen dat er niets boven Groningen gaat! Het zijn slechts twee van de grote cabaretnamen, die aan het begin van hun carrière naar het noorden afreisden om huiswaarts te keren als winnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival. De rest is geschiedenis.

  

Het 37ste Groninger Studenten Cabaret Festival komt er weer aan! Zaterdag 13 januari 2024 zal Ons Dorpshuis in Annen weer vollopen met publiek voor een avond vol vermaak. Hier gaat natuurlijk wel een boel aan vooraf, waarbij de deelnemers tot in de puntjes worden klaargestoomd om het grote podium te betreden.

 

Na een intensief traject waarin zij begeleid en gecoacht worden door ervaren mensen uit het vak, gaan de drie finalisten van de editie 2023 op tournee door het hele land, te beginnen in Annen. Geniet van het cabaret van de toekomst en laat u verrassen door de verscheidenheid aan optredens! Vol = vol !


Wanneer: Zaterdag 13 januari 2024

Zaal open: 19:00 uur

Aanvang: 20:00 uur

Prijs: € 15,00

Vrienden van "Ons Dorpshuis": €2,50

Zie ook: www.gscf.nl


Update:

 

Vanwege verhindering is er een wijziging in de optredende cabaretiers:

De vervangers zijn: 

Devin Hillenius

en

Thom Gerrits.


Beste cabaretliefhebbers, 

 

De 37ste editie van het Groninger Studenten Cabaret Festival zit er alweer op. Het waren drie magische avonden vol met talent, gezelligheid & bulderlachen! Door middel van deze nieuwsbrief blikken wij graag met u terug op een fantastisch jaar en introduceren wij de 38ste editie van het Groninger Studenten Cabaret Festival!

Winnaar 37ste editie GSCF bekend!

Afgelopen week barstte de Schouwburg te Groningen weer los. De 37ste editie van het Groninger Studenten Cabaret Festival is een feit. Drie dagen lang werd het publiek getrakteerd op een bonte verzameling van lachwekkende momenten, gebracht door getalenteerde cabaretiers.

Op 15 en 16 november vonden de halve finales plaats, waarin de podia werden betreden door de veelbelovende artiesten Judith Adema, Warre Verlinden, Luuk Weggemans, Fimme Bakker, Moran Carstens en Joël Gideon. De strijd om een plek in de felbegeerde finale op 17 november was intens, maar uiteindelijk wisten Warre, Luuk en Fimme de jury te overtuigen en verdienden zij een plek in de eindronde.

 

De finale op 17 november was een kers op de cabaretcake, waar Fimme Bakker de jury wist te imponeren en de juryprijs in de wacht sleepte. Joël Gideon veroverde de harten van het publiek al eerder in de halve finale en ontving de publieksprijs, terwijl Warre Verlinden werd bekroond met de persoonlijkheidsprijs. Een welverdiende erkenning voor hun unieke talenten en bijdragen aan het festival.

 

Het Groninger Studenten Cabaret Festival blijft een springplank voor nieuw cabarettalent en bewijst opnieuw dat de toekomst van de Nederlandse humor in goede handen is. We kijken uit naar de verdere successen van deze opkomende cabaretiers en feliciteren Fimme, Warre en Joël met hun welverdiende prijzen.

 

Finalistentour 

Na het sprankelende succes van het Groninger Studenten Cabaret Festival is het moment aangebroken om de cabaretiers van de toekomst te blijven volgen! Vanaf januari gaat de finalistentour van start, waarbij de drie getalenteerde finalisten, Fimme Bakker, Warre Verlinden en Luuk Weggemans, het land doorkruisen om hun humor en podiumkunsten te delen in diverse theaters.

 

Dit is dé kans om deze veelbelovende artiesten live te zien en te genieten van hun unieke kijk op het leven, doorspekt met humor en scherpe observaties. De finalistentour belooft een avond vol lachsalvo's en entertainment, waarbij het publiek wordt meegenomen op een reis vol hilariteit en herkenning.

 

Noteer de data in uw agenda en mis deze kans niet om de frisse wind van jong cabarettalent te ervaren. Een avond vol plezier en ontdekkingen staat voor u klaar, en wie weet ontdekt u hier wel de nieuwe favoriete cabaretier van Nederland.

Houd onze website en sociale media in de gaten voor de exacte data en locaties van de finalistentour. Laten we samen het nieuwe jaar beginnen met een flinke dosis humor en de belofte van een geweldige avond uit!

 

Foto's door: Evanne Welling


37e Groninger Studenten Cabaret Festival

Vrienden van Ons Dorpshuis betalen slechts €2,50, overige belangstellenden betalen €15,00.

Profiteer nu, want een lidmaatschap van Ons Dorpshuis is €7,50 per jaar. Dus dit is uw kans om lid te worden van Ons dorpshuis, indien u dit nog niet bent.

Kom, kijk, lach en geniet!

Indien meerdere kaarten besteld, dan graag ook overige namen vermelden in onderstaande vak "Opmerking over de bestelling" (ivm controle lidmaatschap). Betaling is contant aan de deur.

€ 2,50

  • Uitverkocht