· 

Stem op "Ons Dorpshuis" tijdens Rabo ClubSupport 2021

De Rabobank keert jaarlijks een deel van de winst uit aan maatschappelijke instellingen, waaronder "Ons Dorpshuis". Leden van de bank bepalen tijdens een online verkiezing hoeveel geld er aan de deelnemende organisaties wordt uitbetaald. Hoe meer stemmen, hoe groter het bedrag is dat wordt uitbetaald aan de organisatie. Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van u / jou? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport  

 

Stemmen vóór 25 oktober 2021

Dit mogen per drie verschillende stemmen worden uitgebracht. Stemmen kan tot en met 25 oktober 2021. Je kunt ons vinden onder de naam Stichting "Ons Dorpshuis" Annen. Er zijn nog meer goede doelen in Annen, dus laat ze niet verloren gaan!

Hoe kun je stemmen?

Door in te loggen in de Rabobank app of op de website van de Rabobank en via ’Zelf regelen’ en vervolgens ’Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Indien je een unieke stemcode per brief hebt ontvangen kan deze worden ingevuld in www.rabo-clubsupport.nl. Daarna kunnen de drie favorieten worden gekozen, zoals: Stichting Ons Dorpshuis Annen.

 

Elke stem op "Ons Dorpshuis" Annen is voor ons heel belangrijk - hopelijk mogen we op je stem rekenen!

Ons bestedingsdoel is de inrichting van het dorpshuis moderniseren. Voor zaal zes is het hoognodig het keukenblok en de vloer te vernieuwen met een indeling die praktischer is in het gebruik. Hiermee kunnen we dan weer vele jaren vooruit. Helemaal na deze Corona periode is elke bijdrage welkom.

 

Met vriendelijke groet, het bestuur van ‘Ons Dorpshuis’.