· 

Zondag 9 oktober koffieconcert met Josien Bakker

Josien Bakker, afkomstig uit Vlagtwedde, komt op zondagochtend 9 oktober 2022 aanstaande naar “Ons Dorpshuis” om verschillende mooie liedjes ten gehore te brengen.

 

Met begeleiding van haar gitaar doet ze dat niet alleen in de Groningse taal, maar ook zingt ze in meerdere talen en maakt ze gebruik van verschillende genres. Ze was nog maar een jong meisje toen bleek dat ze bijzonder muzikaal aangelegd was.

Optredens in haar eigen omgeving leidden tot uitnodigingen bij radio-en televisiezenders en optredens bij verschillende gelegenheden. Toen ze in september 2020 als winnares van het ‘Grunneger laidjesfestival’ werd uitgeroepen was het hek van de dam.

 

We zijn dan ook bijzonder blij en trots dat Josien naar Annen komt om ons te laten genieten van zowel bestaande als door haar nieuw geschreven nummers.

 

De entree voor deze ochtend bedraagt € 5,00, dit is inclusief koffie met koek of cake.  Mocht u belangstelling hebben om na het koffieconcert aan te schuiven bij een heerlijk en uitgebreid lunchbuffet, verzorgd door de ‘Sportsbar’, dan kan dit!  De kosten voor de lunch zijn €17,50 per persoon ( consumpties zijn voor eigen rekening). Reserveren lunch kan tot vrijdag 6 oktober 12:00 uur.

 

Kijk bij voorstellingen om kaarten te reserveren voor dit koffieconcert