· 

Zaterdag 30 oktober Kleintje Annermarkt

Kleintje Annermarkt

organisatie: Historische vereniging Annen

De Historische Vereniging van Annen organiseert een wandeltocht door het dorp met een knipoog naar het verleden. Tijdens deze wandeling, die in groepjes gemaakt kan worden, komt men verschillende opdrachten tegen die allen te maken hebben met de geschiedenis van ons dorp en die voor zowel de volwassenen als de kinderen leuk en interessant zijn. Tevens kan er onderweg worden genoten van een versnapering.

 

De tocht zal worden gehouden op zaterdag 30 oktober en de start is om 19:00 uur in de Sportsbar, waar ook de finish is. Na de wandeltocht volgt tijdens een gezellig samenzijn de prijsuitreiking aan de groepen die onderweg de beste resultaten hebben geboekt.

 

Deelname voor leden van de Historische Vereniging is gratis. Bij de start lid worden betekent gratis deelname.

 

Er wordt geadviseerd een pen en een zaklantaarn mee te nemen.

 

Wanneer: zaterdag 30 oktober

 

Aanvang: 19:00 uur

 

Leden historische vereniging: gratis

 

Kinderen tot 16 jaar: gratis

 

Niet-leden  € 2,50

 

Geen online kaartverkoop