Toneelvereniging ADVENDO

“ Als de natuur zien gang giet”

Toneelvereniging Advendo speelt “ Als de natuur zien gang giet” op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober 2022 in “Ons Dorpshuis”.

 

In het eens zo rustige dorp, waar bijna alle grond is opgekocht voor natuurgebieden, zijn drie boerderijen, een kerk en een hotel overgebleven. De rust wordt echter danig verstoord door de komst van twee zussen, die het hotel hebben geërfd. Alles loopt nog niet op rolletjes, de dames zijn nog onervaren in het runnen van een hotel. Ook de gasten zorgen voor de nodige problemen. Dit alles veroorzaakt flinke deining en hilarische momenten in het voorheen zo rustige dorp.

Dit blijspel “Als de natuur zien gang giet” van Herman van der A, onder leiding van Hebbo Benthem, kunt u zien op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober 2022.

  • Aanvang (voorlopig) 20:00 uur in “Ons Dorpshuis” te Annen.
  • De zaal is geopend vanaf 19.00 uur.
  • Donateurs kunnen gratis kaarten bestellen via de mail: toneelverenigingadvendo@gmail.com  of tel: 0592-272135.

Bent u géén donateur, maar u wilt wel graag onze voorstelling bezoeken, dan kunt u ook via bovenstaande e-mail of telefoonnummer, kaarten bestellen à € 7,50 per stuk.

Tevens worden er aan de zaal op beide avonden (zolang de voorraad strekt) kaarten verkocht.

 

Wanneer u donateur wilt worden van onze vereniging, kunt u contact opnemen met Otto van Geldere ( 0592-271290 of via o.vangeldere@home.nl )  

 

We hopen al onze donateurs en andere belangstellenden op één van de avonden te mogen begroeten!

Zie ook: https://www.toneelverenigingadvendo.nl