Modeshow van VINTAGE-kleding

Nieuw in “Ons Dorpshuis”; een modeshow en tevens verkoop van vintage-kleding voor zowel dames als heren op zaterdagavond 19 november aanstaande. Wat is nou precies Vintage, zal menigeen zich afvragen. Welnu; vintage is tweedehands kleding die weer helemaal in de mode is en van goede kwaliteit is.

 

Met is veelal mode uit vroeger jaren, herkenbaar aan de stijl van een bepaalde periode, die in deze tijd weer veel wordt gedragen. Steeds meer mensen kiezen voor een vintagelook, niet alleen omdat het er stijlvol uitziet, maar ook omdat het past in de tijd van nu en omdat het goed is voor het milieu. De kleding op deze veelbelovende avond zal worden geshowd door eigen mannequins, d.w.z. inwoners uit Annen.

 

In de pauze en na afloop van de show kunnen de verschillende kledingstukken tegen contante betaling worden aangeschaft.

 

De opbrengst van deze avond zal ten goede komen aan een nader te bepalen goed doel. Uiteraard is de entree voor ‘Vrienden’ van het dorpshuis vrij, overige belangstellenden betalen € 2,50 per persoon.

 

Wij heten u graag van harte welkom op zaterdagavond 19 november om 20.00 uur in “Ons Dorpshuis” bij de modeshow van Vintage-kleding.

 

 

Reserveren plaatsen

Waar

“Ons Dorpshuis” te Annen

Wanneer

zaterdagavond 19 november 2022

Aanvang

20:00 uur

Entree

Vrienden van Ons Dorpshuis' -  gratis

Overige belangstellenden - € 2,50

Bron: hetKontakt.nl
Bron: hetKontakt.nl

Toegang Vintage modeshow

Deze modeshow wordt gehouden op zaterdag 19 November 2022 in Zaal 1 & 2 van "Ons Dorpshuis". Een Groot deel van dee opbrengst gaat naar een goed doel.

€ 0,00

  • Uitverkocht