Kom 12 januari het glas heffen op het nieuwe jaar

Een hapje en een drankje en een goede band op het podium, wat een goed begin van 2024

Vrijdag 12 januari is de vierde editie van ‘Annen live’, een gezellige avond met live muziek.

Een mooie gelegenheid om met elkaar te toosten op het nieuwe jaar. Een hapje en drankje worden gezamenlijk aangeboden door de Sportsbar en Ons Dorpshuis.

 

Tweede vrijdagavond van de maand

 

Tot en met april vindt ‘Annen Live’ iedere tweede vrijdag van de maand plaats in de Sportsbar in de Burgemeester Lambershal in Annen. Iedere editie staat een andere, maar altijd goede band op het podium en de entree is gratis. De band begint rond 19 uur, maar gasten zijn al vanaf 17 uur welkom voor een hapje en een drankje. Tijdens Annen Live wordt naast de gerechten van de kaart een ‘Muziekhap’ geserveerd, voor maar 10 euro per persoon. Reserveren is niet nodig. Welkom in Annen!