· 

Vrijdag 24 en zaterdag 25 november Toneelvereniging Advendo

Toneelvereniging Advendo speelt “ Spieker Willem, wat hej toch uutvreten” op 24 en 25 november 2023 in “Ons Dorpshuis” .

 

Na een gezellige feestavond van de muziekvereniging, hebben de heren iets te diep in het glaasje gekeken. Daardoor weten ze een aantal dingen niet te plaatsen en kunnen zich niets van de vorige avond herinneren. 

 

Wanneer de dochter van de dirigent de volgende morgen hun geheugen opfrist, wordt één en ander iets duidelijker,  maar nog steeds verwarrend voor de heren. Wanneer er ook nog een diefstal gepleegd is en de vrouwen van de heren hier achter komen, is de chaos helemaal compleet.  

 

Dit alles leidt tot hilarische taferelen.                                                                                            

 

Dit blijspel “ Spieker Willem, wat hej toch uutvreten” geschreven door Bernd Gombold en bewerkt en vertaald door Ben ten Velde, kunt u zien op vrijdag en zaterdag 24 en 25 november 2023 vanaf 20.00 uur in “Ons Dorpshuis” te Annen.

 

De zaal is geopend vanaf 19.00 uur.

 

Donateurs van Advendo kunnen gratis kaarten bestellen via de mail: toneelverenigingadvendo@gmail.com  of tel: 0592-272135.

 

Bent u géén donateur, maar u wilt wel graag onze voorstelling bezoeken, dan kunt u ook via bovenstaande mail of telefoonnummer kaarten bestellen à € 7,50 per stuk. Tevens worden er aan de zaal op beide avonden (zolang de voorraad strekt) kaarten verkocht.

 

Wanneer u donateur wilt worden van onze vereniging, kunt u contact opnemen met Willy Dekker (0592-272135 of toneelverenigingadvendo@gmail.com. 

 

Toneelvereniging Advendo ziet u graag op één van beide avonden!