Nieuw telefoonnummer voor Naoberhulp Annen

Waar kan je terecht voor informatie als je een hulpvraag hebt.

Je bent van harte welkom om te bellen met een hulpvraag naar ons nieuwe telefoonnummer 06 45 831 976. Spreek bij geen gehoor naam en telefoonnummer in en een vrijwilliger van Naoberhulp belt je terug. Ook is het mogelijk om een mailbericht te sturen naar: naoberhulpannen@gmail.com

 

Naoberhulp Annen

Dichtbij, laagdrempelig, praktisch, betrokken. Voor incidentele klussen en ondersteuning voor bewoners en door bewoners.

 

Waarom Naoberhulp?

Naoberhulp in Annen is een initiatief van inwoners die graag iets voor een ander willen betekenen. In Annen is nog sprake van naoberhulp, het omzien naar elkaar en kijken of je de buren een helpende hand kunt bieden. Maar zo af en toe is er toch wat extra ondersteuning nodig. 

 

Voor wie is Naoberhulp Annen bedoeld?

Er zijn allerlei omstandigheden denkbaar waardoor je extra steun kunt gebruiken. Je wilt niet te vaak op dezelfde buren hoeven terug te vallen, hebt (nog) niet veel contact in de buurt of wilt iets binnen korte tijd geregeld hebben en kunt dat niet zelf realiseren. Naoberhulp Annen biedt een helpende hand.