Nieuwsbrief december

Helaas is het weer zover en zitten we met z'n allen in een serieuze lock-down. Dit is natuurlijk erg vervelend voor u en Ons Dorpshuis, maar nog veel erger voor de getroffen ondernemers, laat staan voor de zorgmedewerkers en natuurlijk de families en gezinnen die getroffen zijn door CoVid19.

 

Ik wil graag iedereen veel geduld en sterkte toewensen in deze bijzonder lastige periode. We hadden weer plannen gemaakt voor diverse activiteiten in het dorpshuis. We hadden net na de zomer een goede start met onze nieuwe horeca partner Klinkhamer Catering. En dan toch weer die lock-down. Helaas moeten weer activiteiten afzeggen.

 

We lezen in kranten dat vele dorps- en buurthuizen het erg moeilijk hebben, sommigen staan op omvallen. Ik kan hier melden dat het dorpshuis in Annen er wat dat betreft goed voorstaat. Als bestuur doen we er alles aan om op lange termijn de continuïteit van het dorpshuis te waarborgen. Dat lukt ook mede dankzij de steun van onze vrienden en vrijwilligers. Iedereen heel erg bedankt daarvoor!  

 

Tot slot wens ik iedereen fijne feestdagen en een gezond 2022!

 

Met vriendelijke groet,

 

Henk Mulder (voorzitter)

namens het bestuur van ‘Ons Dorpshuis’.  

 

nieuwsbrief december