· 

De prachtige Film Habitat in Ons Dorpshuis op zaterdag 25 september

=HABITAT= ging op 29 januari 2020 in premiere. Dit vond plaats in de bioscoop van De Nieuwe Kolk in de Drentse hoofdstad Assen. Het publiek was na afloopt duidelijk: de filmmakers hebben zichzelf weer eens overtroffen. "Het groots opgezette filmproject, waarvoor de filmmakers maar liefst 3 jaar door de meest ontoegankelijke locaties van het Nationaal Park Drentsche Aa trokken, laat op sublieme wijze de schoonheid van een van de best bewaarde beekdallandschappen van West-Europa zien!"

 

Deze prachtige film moet u zien, vooral als inwoner van dit prachtige gebied! We hebben voorlopig met de familie Bos kunnen afspreken dat de voorstelling op twee verschillende tijdstippen wordt vertoond, zodat we de veiligheid ook zoveel mogelijk in acht kunnen nemen.

 

De voorstellingen zijn gepland op zaterdag 25 september 2021.

  • eerste voorstelling zal aanvangen om 15:00 uur
  • tweede voorstelling zal aanvangen om 20:00 uur

Gemiddeld zal een filmvoorstelling 2 uur duren (voorwoord, anderhalf uur film met na 3 kwartier een PAUZE en een nawoord en eventuele vragen vanuit het publiek). De familie Bos is zelf aanwezig bij de film en zal dus ook eventuele vragen kunnen beantwoorden.

 

Voor het bestellen van de kaarten en meer informatie zie het kopje "Voorstellingen