· 

33ste Groninger Studentencabaret Festival

De winnaar van het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival is bekend! Teun van den Elzen heeft op vrijdag 15 november de juryprijs van het GSCF in ontvangst mogen nemen. De jury was deze finale verrast over het talent. ‘’Teun van den Elzen durft zijn kwetsbaarheid te laten zien waarin hij ook zichzelf niet spaart’’.

 

De drie finalisten Teun van den Elzen, EMMA en Oscar Smit hebben de sterren van de hemel gespeeld in de uitverkochte Groninger Stadsschouwburg. De finale was zenuwslopend!.

De finalisten gaan nu op tour door Nederland om nog meer publiek te overtuigen van hun talent. Vanaf 11 januari treden zij op in de volgende steden: Annen, Panningen, Utrecht, Oosterhout, Amsterdam, Drachten, Vlaardingen, Hoogwoud, Maastricht, Groningen, Veldhoven, Hoofddrop, Den Bosch, Dronten, Beverwijk, Rotterdam, Enschede, Tilburg, Den Haag, Bergeijk en Arnhem. (tja, en daar staat Annen toch maar mooi weer bij!!)  

Wanneer: Zaterdag 11 januari 2020

Aanvang: 20:00 uur

Prijs: HELAAS UITVERKOCHT!

Zie ook: www.gscf.nl