· 

Zaterdag 12 januari finalistentour 32ste Groninger Studenten Cabaret Festival

Het is weer zover: de Finalistentour van het GSCF komt eraan! Na een spetterende finale in de Groninger Stadsschouwburg op 16 november 2018, staan de drie finalisten Henk Overdijk, Melise Yazgili en Tijmen Dokter te trappelen om de rest van Nederland te overtuigen van hun talent. Geniet van het cabaret van de toekomst en laat u verrassen door de verscheidenheid aan optredens! De tour zal vanaf 12 januari 2018 langs de volgende steden trekken: Annen, Utrecht, Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Nijmegen, Den Haag, Arnhem, Enschede en Rotterdam. 

Het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland, met als uniek concept dat het zowel voor als door studenten wordt georganiseerd. Het Festival biedt de mogelijkheid aan jonge studenten om hun cabarettalent te ontplooien en is een springplank tot landelijke bekendheid. Eerdere bekende winnaars van het Festival zijn Jochem Myjer, Theo Maassen, Ajuinen en Look, Delfts Blok, Johan Goossens, Martijn Koning, Kirsten van Teijn en Martijn Kardol.