· 

Kleintje Annermarkt vrijdag 26 oktober. Aanvang 19.00 uur.

De historische vereniging organiseert een wandeltocht door het dorp met een knipoog naar het verleden. Tijdens deze wandeling, die in groepjes gemaakt kan worden, komt men verschillende opdrachten tegen die allen te maken hebben met de geschiedenis van ons dorp en die zowel voor de volwassenen als de kinderen leuk en interessant zijn. Tevens kan onderweg worden genoten van een versnapering.

 

De start is om 19.00 uur in de Sportsbar, waar ook de finish is. Na de wandeltocht volgt tijdens een gezellig samen zijn de prijsuitreiking aan de groepen die onderweg de beste resultaten hebben geboekt.
Deelname voor leden van de Historische Vereniging is gratis. Bij de start kun je nog lid worden en betekent gratis deelname.


Er wordt geadviseerd een pen en een zaklantaarn mee te nemen.