· 

Rabobank Clubkas campagne

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Natuurlijk doet ook "Ons Dorpshuis"mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

 

Stemmen

Van dinsdag 4 t/m woensdag 19 september 2018 mogen leden van Rabobank Assen en Noord- Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000 (inclusief btw en schenkingsrecht) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij (Stichting "Ons Dorpshuis") ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

 

Oproep aan alle leden

Het is voor Stichting "Ons Dorpshuis" belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de inrichting van ons nieuw aan te leggen terras.

 

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Stichting "Ons Dorpshuis" tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe.

 

Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/assen-nd.

 

Bedankt voor jouw steun!