· 

Maandag 14 januari start repaircafé

Beste lezer(es),

 

In Annen draaien op dit moment twee koffieochtenden per maand. De 2e maandagochtend  van de maand wordt deze georganiseerd door het dorpshuisbestuur en de 4e maandagochtend wordt georganiseerd door Impuls. Vanuit het dorpshuis hebben we dit met veel plezier gedaan, maar Impuls gaat de organisatie van beide koffieochtenden vanaf januari op zich nemen en de koffieochtenden gaan verder als Huiskamer met ondersteuning van vrijwilligers. De 4e ochtend blijven het themabijeenkomsten waarin we een spreker hebben of een presentatie over een bepaald onderwerp. De andere ochtend is het gewoon gezellig ontmoeten en koffie drinken.

 

Zien we u weer in januari in de Huiskamer van Annen?

 

Daarnaast krijgen we in ons Dorpshuis vanaf januari een nieuwe faciliteit in ons Dorpshuis: Op 14 januari opent het Repaircafé haar deuren tijdens de Huiskamer. Elke 2e maandagochtend kunt u bij het Repaircafé in Annen terecht om kapotte spulletjes een nieuwe kans te geven. Dus gooi uw kapotte lamp, stoel of broek met kapotte rits niet weg, maar bewaar hem nog even tot 14 januari. Een mooi idee met dank aan de initiatiefnemers van het Repaircafé. Natuurlijk zijn meer kennis en handen altijd welkom!

 

Voor vragen of meer informatie over de Huiskamer kunt u terecht bij Martine Hopman: m.hopman@impulsaaenhunze.nl of telefonisch 0592-245 924