· 

Nieuw bestuur Ons Dorpshuis

Hallo Anneroelen,

 

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat wij per 1 juli jongstleden het nieuwe bestuur vormen van de Stichting Ons Dorpshuis. Alle leden zijn of waren betrokken bij een vereniging uit Annen. Wat ons bindt is de wens om Ons Dorpshuis een bruisend activiteitencentrum te laten zijn voor jong en oud, waar aansprekende sportieve en culturele evenementen plaatsvinden maar waar ook plaats is voor informeel contact onder het genot van een mooi aanbod aan dranken en gerechten in een gezellige sfeer.

 

We zijn dan ook blij u te kunnen melden dat wij bezig zijn met de afrondende gesprekken met een nieuwe pachter voor de Sportsbar.

 

Daarnaast is ook het nieuwe culturele seizoen in kaart gebracht en dat ziet er weer heel veelbelovend uit. Uiteraard willen wij ook graag persoonlijk met u allen kennismaken en al dit mooie nieuws mondeling met u delen. Daarom hebben wij besloten om in het begin van het nieuwe seizoen een avond te organiseren voor alle betrokkenen en inwoners van Annen, uiteraard in ons eigen Dorpshuis.

 

Op woensdag 13 september bent u van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen en samen met ons het glas te heffen op de gezamenlijke toekomst van de Sporthal, het Sportcafé en Ons Dorpshuis. Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Wij hopen u daar te mogen begroeten en wensen u voor nu een hele fijne vakantie!

 

Namens het nieuwe bestuur (vlnr): Klaas Behling (penningmeester) Betsy Wijnholds (secretaris) Jos van der Sijde (voorzitter) Anneke Greving (organisatie) André Niewijk (PR en communicatie)