Kerstconcert

m.m.v. Drenthina & Au Bain Marie

Na het succes van het kerstconcert, orkest in samenwerking met koor, wil het dorpshuis ook in 2018 u in de sfeer brengen van warmte, respect en saamhorigheid. Bekende, nieuwe, gedragen maar ook lichte nummers staan garant voor een geweldige start van de kersttijd.

De twaalf zangeressen van Au bain Marie brengen mooie luisterliedjes, komische kleinkunstliedjes en swingende wereldhits. Veel arrangementen zijn van de hand van dirigent/arrangeur Akke Feenstra. Sommige a capella, andere met begeleiding van pianiste Anke Piersma.

 

Au bain Marie wint op 4 november 2017 de eerste prijs in de 1e klasse middelgrote koren van het Balk TOPfestival in De Doelen in Rotterdam. De jury: ‘Au bain Marie klinkt niet alleen heel mooi samen, maar is ook erg goed in het vertellen van het verhaal. Jullie zijn de verrassing van de dag, authentiek en boeien van het begin tot het eind. Au bain Marie is grappig maar weet ook te raken.’ Daarnaast prijst de jury de originele repertoirekeuze.

 

Het concert in Annen is de voorbereiding op het eigen Kerstconcert van Au bain Marie, te Assen. Dirigent Akke Feenstra uit Zuidlaren zal er ongetwijfeld, met de inmiddels nieuw aangetreden dirigent van Drenthina, in slagen een gevarieerd programma samen te stellen.


Wanneer: Zaterdag 22 december 2018

Aanvang: 20:00 uur

Prijs: € 7,50

Vrienden van "Ons Dorpshuis": € 2,50

Meer info: drenthina-annen.nl en  www.aubainmarie.net


Kerstconcert

Om te profiteren van de korting "Vrienden Ons Dorpshuis" dient u op het moment van bestellen al lid van "Ons Dorpshuis" te zijn!

Indien u meerdere kaarten besteld, graag de namen van de medegasten hieronder vermelden bij opmerking.

€ 7,50

  • Beschikbaar