DE PAUWERGIRLS

De Pauwergirls, drie vrouwen en een radio…  Jasmijn Utermark, Monique Huisman en Aleid Borghardt spelen en zingen rondom hun radiomeubel uit 1952, muziek met een knipoog en een snufje theater.

 

Het is altijd een verrassing welke liedjes er uit de radio komen, in elk geval wordt het een feest der herkenning met liedjes van de jaren 50 tot nu, met swingend repertoire, luisterliedjes, meezingers, Hollandse hits, enzovoort. Deze “meisjes van de radio” staan garant voor een energiek optreden, met een grap en een dansje.  

 

Op 9 april komen de Pauwergirls naar 'Ons Dorpshuis' in Annen voor een vrolijke voorstelling met een muzikale quiz en veel gezelligheid, komt u ook?

 

Als bestuur zijn we enorm blij dat we weer activiteiten kunnen en mogen organiseren na een lange, stille periode.

 

Om onze vreugde te delen is de entree voor deze speciale avond voor alle trouwe ‘Vrienden van Ons Dorpshuis’ geheel GRATIS!!  

Overige belangstellenden betalen €10,-.  

 

Vrienden dienen wel hun toegang te reserveren via onze website of op maandagavond 4 april tussen 19.00 en 19.30 uur in de Sportsbar.

 

Tot ziens op zaterdagavond 9 april. 20.00 uur.

De Pauwergirls

Indien u met twee personen uit hetzelfde huishouden wilt reserveren, geef dit dan duidelijk aan. Dit kan door de gegevens van de tweede persoon te vermelden tijdens het besteloverzicht.

(Maak hieronder de keuze van de reservering door op het blauwe vakje met pijltjes te klikken. Daarna toevoegen aan winkelwagen.)

Voorstelling 'Ons Dorpshuis' zaterdag 9 april 2022, aanvang 20:00 uur

€ 0,00

  • Beperkt beschikbaar