De voorstellingen die u op deze website ziet staan zijn voor iedereen toegankelijk. Vrienden hebben het eerste recht om een kaart te kopen. Vrienden kunnen de kaart tegen een zeer gereduceerd tarief kopen.

Hoe koop ik een kaart ?

1. U stuurt een e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en verzoekt om toegevoegd te worden aan het bestand "herinneringsmail". Deze groep krijgt ca. twee week voor de voorstelling een bericht dat er een voorstelling of workshop plaats gaat vinden. Indien u interesse heeft, dient u deze e-mail te beantwoorden (reply) met daarin het verzoek voor het aantal (1 of 2) kaarten. Doe dit uiterlijk de zondag vòòr de voorstelling. Alleen een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. geeft geen extra recht of een eerdere kaart. Eerst worden de "reply's" op de herinneringsmail verwerkt en daarna de gewoon binnengekomen verzoeken.

2. U komt de maandagavond voorafgaand aan de voorstelling naar Ons Dorpshuis tussen 19.00 en 19.30 uur. U kunt de kaarten daar kopen.

Hoe wijzen wij kaarten toe ?

Om iedereen gelijke kansen te geven wordt de helft van het aantal kaarten (65) verkocht via internet en de andere helft (65) op de maandagavond voorafgaand aan de voorstelling. Vrienden hebben voorrang op niet-vrienden

Op de maandagavond voorafgaand aan de voorstelling weten wij hoeveel kaarten er via internet gereserveerd zijn en bepalen wij hoeveel kaarten er die avond verkocht kunnen worden.
Indien er kaarten "over" zijn voor niet-vrienden, wordt daar weer hetzelfde principe gehanteerd: 50% internet en 50% aankoop.

Op de dinsdag of woensdag voor de voorstelling ontvangen de mensen die een kaart toegewezen hebben een bericht per e-mail. Graag deze e-mail meebrengen op de avond van de voorstelling.

Betaling van kaarten ?

De kaarten die op de maandagavond gekocht worden, dienen direct afgerekend te worden. Kaarten die via internet besteld worden dienen op de avond van de voorstelling betaald te worden. U kunt bij ons helaas niet pinnen.

Afzeggen, niet komen opdagen ?

Natuurlijk kan het voorkomen dat er een dringende reden is waarom u de voorstelling niet kunt bezoeken. Geeft u dit graag zo snel als mogelijk aan ons door. Als wij uw kaart alsnog aan een ander kunnen verkopen, krijgt u uw geld terug. Lukt dat niet dan kunnen wij de kaart(en) niet restitueren. Indien u een kaart via e-mail besteld en niet op komt dagen houden wij ons het recht voor u de toegangsprijs alsnog in rekening te brengen.

Op het laatste moment toch nog naar de voorstelling ?

Wanneer u na de maandagavond alsnog in aanmerking wilt komen voor een kaart, kunt u 's avonds bellen met het dorpshuis. (zie tab contact)